Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Om oss

Vi är en vårdcentral i Kyrkbyn, Göteborg.

Läkarhus Kyrkbyn är en nyetablerad vårdcentral belägen i Kyrkby, Göteborg kommun med nära anslutning till goda kommunikationsmedel. Vi ligger 4 min gångavstånd till busshållplatsen Eketrägatan.

Läkarhus kyrkbyn erbjuder primärvård på uppdrag av Västra Götaland region, vilket innefattar läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, drop-in, Astma/KOL sjuksköterska, diabetessjuksköterska och barnavårdscentral.


Vi arbetar hälsofrämjande och tar emot patienter i olika åldrar. Tillsammans skapar vi en högkvalitativ modern vård som formas av ett personligt engagemang och god service.

På Läkarhus Kyrkbyn känner vi ett stort ansvar för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv.


Kontakta oss så hjälper vi dig att lista dig hos oss.

Vi erbjuder primärvård genom:

  • Vårdcentral
  • Barnavårdscentral
Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.
Kontakta oss

Vill du veta mer om oss?

Vill du veta mer om oss är du välkommen att kontakta oss. Klicka på länken nedan för att komma till våra kontaktuppgifter.
Kontakta oss

Synpunkter på vården

Om du inte är nöjd med vården och/eller bemötande du fick av oss kan du lämna en synpunkt eller klagomål. På så sätt kan vi förbättra oss och ge dig bättre vård nästa gång. Ifall du inte är nöjd ska du i första hand kontakta berörd vårdpersonal eller verksamhetschefen på mottagningen.
Du kan även vända dig till regionens patientnämnd med ditt ärende. Patientnämnden tar emot synpunkter och klagomål på offentligt finansierad hälso-, sjuk- och tandvård, kommunal hälso- och sjukvård samt skolhälsovård i Västra Götaland.

 


 

IVO (Inspektionen för vård och omsorg)

 

Om du upplever att någon har drabbats av, eller har riskerat att råka ut för en vårdskada kan du kontakta IVO (Inspektionen för vård och omsorg) och lämna uppgifter eller anmäla ett klagomål.
Inspektionen för vård och omsorg (IVO) kontrollerar att brister och missförhållanden i vården rättas till. Innan du vänder dig till IVO med en anmälan finns det några saker att tänka på.

 

Ägare, styrelse, Ekonomi
Vi är en vårdcentral i Kyrkbyn i Göteborg.
Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.
Kvalitetssäkring och Ledningssystem
© Copyright 2018 - lhkb - All Rights Reserved
HEM

Created by WebByAnnie.com